Wendelgelst N.V. heeft landelijke bekendheid als belangenbehartiger en adviseur voor beleggers.

Wij kunnen u in het hele beleggingstraject juridisch begeleiden. Vanaf de storting van de inleg tot aan het oplossen van conflicten en het verhalen van verliezen.

Wij behandelden al honderden beleggingszaken tegen banken en vermogens- en fondsbeheerders, voerden met succes collectieve acties in de aandelenlease en woekerpolis affaires en traden op voor beleggers in beurs-NV’s zoals Vendex KBB, Vivenda Media Groep, HES Beheer en SNS REAAL.

Daarnaast richt Wendelgelst N.V. zich op complexe incassozaken. Daarbij gaat het om het incasseren van vorderingen van obligatiehouders en schuldeisers op failliete of insolvente ondernemingen.

Onze combinatie van juridische en beleggingskennis zorgt voor een brede blik. Wij kunnen vaak snel zien of uw zaak kansrijk is. Wij gaan zo nodig door waar anderen opgeven.

Onze oprichter Jeroen Wendelgelst (1971) is sinds 1996 werkzaam in de beleggingswereld. Onder meer bij de Amsterdamse Effectenbeurs, de toezichthouder STE/AFM en in de advocatuur. Jeroen is gespecialiseerd in het beleggings- en ondernemingsrecht en heeft ook de opleidingen tot VBA Register Beleggingsanalist en DSI Beleggingsadviseur afgerond. Hij is lid van de Vereniging voor Financieel Recht, de Vereniging Corporate Litigation en VBA Beleggingsprofessionals. Jeroen is zelf een actieve belegger en weet hoe belangrijk het is om als belegger voor je rechten op te komen.

Onze locaties

Amstelveen

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor
Startbaan 8
1185 XR AMSTELVEEN

Nieuwegein

Nevenvestiging

Nevenvestiging
Nevelgaarde 40
3436 ZZ NIEUWEGEIN